De allerlekkerst wasparfum......WASGELUK

 

Wasgeluk...echt de allerlekkerste wasparfum uit Italie.

We zijn nu 4 maanden actief met onze overheerlijke wasparfum. Al vele enthousiaste gebruikers ontmoet. Ook als we onze mooie verkooppunten bezoeken treffen we enthousiaste klanten.Wij worden daar heel erg blij van.

Als groot pluspunt krijgen wij vaak te horen dat onze geuren niet zo overheersend zijn maar subtiel en toch langdurig aanwezig. Ook het ontbreken van chemische geurstoffen is zeer positief, uniek zelfs.

De feestdagen komen er weer aan en wat is er leuker dan je familie, vrienden en vriendinnen te verrassen met een heerlijke flacon WASGELUK. Het product is nog zo nieuw in Nederland dat je gegarandeerd met een heel origineel cadeau aankomt.

Proefsetjes leuk verpakt of een mooie flacon van 250ml staan heel leuk onder de kerstboom of natuurlijk in de zak van Sint. En wat te denken van een geurkaart? Grote kans dat de ontvanger de verrassing al kan raden.

Onze wasparfum is in wateroplosbaar en dus multi inzetbaar. Probeer eens een scheutje Wasgeluk in je stoomstrijkijzer of door je dweilwater. Je hele huis zal heerlijk ruiken naar ons Wasgeluk.

Geuren bepalen voor een heel groot deel je gevoel en een geluksgevoel willen we allemaal.

Wasgeluk.....de finishing touch voor je was.