Een nieuw bedrijf

Wat een spannende periode hebben wij achter de rug. Toen het idee was geboren om wasparfum te importeren uit Italië, zijn we meteen van start gegaan. Allereerst een goede naam, altijd belangrijk! We waren meteen enthousiast over WASGELUK. Want dat dekt helemaal de lading; je wordt gelukkig van was die zo heerlijk ruikt. Wij bleken heel goed te kunnen samenwerken en de taken werden automatisch verdeeld. Al snel kwamen we in contact met onze huidige leverancier: Essentia uit Milaan. Zij zijn een grote speler in de verkoop van wasparfum in Italië en ontvingen ons met open armen. Vanaf de eerste minuut hebben ze ons voor meer dan 1000% ondersteund en wisten wij al snel; dit is een geweldige leverancier met een TOP product.

Uiteraard hebben wij de wasparfum eerst getest. Familie en vrienden gingen er ook mee wassen en de reacties waren geweldig. Er was niets chemisch aan, de geuren bleken juist verfijnd en subtiel en niet te scherp. We kregen ook vragen als: het is toch wel dierproefvrij? En als we dat voorlegden aan onze leverancier kregen we ook weer snel antwoord: 100% zeker niet getest op dieren! Al met al dus een topproduct op basis van essentiële oliën.

Waar wij ook enthousiast over zijn is de aanwezigheid van de micro-capsules. Hierdoor blijft de geur extra lang aanwezig. We wisten het al snel, met deze wasparfum willen wij gaan werken. We staan helemaal achter ons product. We hebben de afgelopen weken van alles gedaan om de start goed te laten verlopen en morgen is de grote dag; onze producten worden geleverd, een grote vrachtwagen uit Italië staat morgen voor de deur! Wij kunnen niet wachten en als we alle reacties zien op social media, zijn wij niet de enigen. En er hebben zich ook al kandidaten aangemeld die de wasparfum van WASGELUK willen verkopen. Wij gaan onder andere samenwerken met Hip voor de Heb! Een grote online webwinkel voor kleding. Geweldig om te zien dan we ook al veel bestellingen in onze webshop hebben gekregen. Donderdag wordt alles verstuurd. Omdat we zo enthousiast zijn hebben we alvast de webwinkel open gedaan. Het verzenden duurt nu nog iets langer maar na donderdag is het: vandaag besteld, morgen in huis! 

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij van onze vijf geuren vind. We gaan het assortiment zeker nog verder uitbreiden maar er is al een prachtig begin!

Lieve groet, Marije en Marike