Het 'virus' Wasgeluk

Drie weken geleden kwam de vrachtwagen uit Italië aan met onze eerste bestelling Wasgeluk. Maandag komt de tweede vrachtwagen alweer! Wat is het hard gegaan en wat hebben we de afgelopen weken veel bestellingen verwerkt. Ook het aantal verkooppunten stijgt gestaag. 

Het 'virus' Wasgeluk verspreid zich door Nederland. Het grappige is dat ook familie en vrienden aangestoken zijn. Mijn kleinzoon Julius komt elke woensdag een dagje en hij ruikt naar Talc. Mijn dochters ruiken naar Argan en Witte Musk. Mijn zussen ruiken naar Talc en Vanille. Mijn buurvrouw ruikt naar Lotusbloem. Iedereen is zo enthousiast over onze mooie producten, de bestellingen lopen elke dag maar door! Ook heel leuk om te zien is dat klanten die een proefsetje hebben besteld, nu voor de flessen gaan. Dus het valt in de smaak.

Het goede nieuws is onze producten vrij zijn van de chemische ingrediënten waar veel allergieën door ontstaan. En dat is dus erg fijn voor mensen die ondanks allergieën toch graag een heerlijke geur aan hun was willen toevoegen.

Maar het is in ieder geval altijd te testen met een proefsetje.

Binnenkort voegen we onze zesde geur toe aan het assortiment: de katoenbloem! Een hele delicate geur die ook fris is en een heerlijke geur verspreid. 

Wij kijken er naar uit. Een heel fijn weekend! Laat het nu zo zijn dat ik vandaag een familiebbq heb! Hoe zal dat gaan met al dat Wasgeluk om ons heen? :) Op de foto mijn kleinzoon Julius van 8 maanden. Trotse oma!

Lieve groet, Marike