Milano !!

 

Zoals jullie allemaal hebben gezien op Facebook en Instagram zijn Marike en ik afgelopen dagen naar Milaan geweest. Een mooie kans deed zich voor om een belangrijke beurs te bezoeken in Milaan en dit te combineren met een bezoek aan onze fabrikant. Wat een plezier hebben we gehad en wat een mooie stad is Milaan.

Op de beurs uiteraard onze fabrikant Essentia bezocht. Mooie natuurlijke producten. Essentia is voorloper in deze branche. Zo bewust en milieu vriendelijk mogelijk zalige geuren produceren. Het hele totaalpakket vinden wij erg belangrijk. Onze flessen en etiketten zullen komende maanden vervangen worden voor 100% recyclebare flessen. In Italie heeft Essentia het I'm Green logo. Wij hebben 3 hardlopers toegevoegd aan ons assortiment in de vorm van een homespray. Veilig voor alle stoffen dus uitstekend geschikt voor je gordijnen en meubels maar ook je kleding. Witte Musk, Talk en Katoenbloem. Een echte aanwinst!! Tevens 2 heerlijke wasparfums uitgezocht. Citrus&oranjebloesem en een tropische Monoi Tiare geur. Ik moest bij deze geur direct denken aan witte stranden en blauwe zee.

Wat voor ons helemaal een prachtige uitdaging is....zelf geuren gaan ontwikkelen. Onze fabrikant kan voor ons geuren samenstellen. Mocht je een idee hebben voor een geur welke uitstekend past in je kleding na het wassen...stuur ons gerust je tip!

Essentia gaat de komende maanden nog meer prachtige producten uitbrengen, er staat nog zoveel te gebeuren. En Wasgeluk haalt deze heerlijke producten naar Nederland.

Lieve Wasgelukfans...wij zijn jullie ontzettend dankbaar. Elke dag is het weer een feestje om jullie lieve berichten te ontvangen. Mooie reviews in de Telegraaf en op radio 538 maken ons bijzonder dankbaar voor dit 1e half jaar.

 

Lieve groet Marike en Marije