Nieuwe verkooppunten en wastips

Wij vinden het ontzettend leuk dat steeds meer ondernemers ons benaderen omdat zij verkooppunt van Wasgeluk willen worden. Gisteren zijn we online gegaan bij hipvoordeheb.nl en meteen werd onze wasparfum toegevoegd aan de winkelmandjes. Hoe leuk is dat! We krijgen ook zoveel enthousiaste reacties. Inmiddels zijn we ook met een heel leuk project bezig wat weleens heel groot kan worden! 

De vorige keer heb ik geschreven over mijn slechte wastalent en kreeg ik wat leuke tips toegestuurd die ik graag met jullie wil delen. 

Kleding gekrompen

Geen zorgen, het hoeft niet meteen de vuilnisbak in.

Met een beetje babyshampoo of milde conditioner en een scheutje wasparfum worden de vezels weer soepel zodat je het kledingstuk weer in vorm kunt trekken.

Neem een emmer met wat lauwwarm water en doe daar de babyshampoo of conditioner in. Laat het kledingstuk ten minste een halfuurtje weken. Daarna knijp je het water eruit (niet wringen) en kan je het stilaan weer in vorm trekken en laten drogen op een droge handdoek.

Kleding verkleurd

Is je witte was verkleurd: doe het nog natte kledingsstuk terug in de wasmachine, vaatwasmachinetablet in trommel erbij, normaal programma. En je kledingsstuk is weer wit. Ik heb het nog nooit geprobeerd maar ik ga het testen. Als het lukt, dan hebben we weer een wasgeluk moment!

Fijne dag; heerlijk weer om je wasje buiten te laten drogen. Is het droog? Haal het dan naar binnen voor de optimale geurbeleving.

Lieve groet,

Marike