Wasgeluk is klaar voor de toekomst!

De afgelopen maanden hebben we het heel druk gehad met Wasgeluk. Het is ook zo'n geweldig product en daar komen steeds meer mensen achter! In de Telegraaf kregen van 5***** van Zamarra Kok, de huishoudexpert. Dat is natuurlijk geweldig en elke dag mogen wij weer nieuwe klanten verwelkomen.

Ook het aantal verkooppunten in Nederland en België breidt zich gestaag uit. Elke week komen er wel een aantal verkooppunten bij!

Wat we altijd heel belangrijk hebben gevonden is dat de klant het pakket snel ontvangt. Voor 17 uur besteld wordt dan ook dezelfde dag nog verstuurd (op werkdagen). Maar met al die pakjes was dat vaak een race tegen de klok en met gierende banden naar het afgiftepunt. Inmiddels zijn we zo gegroeid dat we vanaf donderdag het versturen van alle pakketten hebben uitbesteed. Helemaal top natuurlijk, ook voor jullie als Wasgelukfans. Want vanaf donderdag kun je bestellen tot 23.00 uur (!) en dan komt het ook de volgende dag nog aan. Voor onze klanten in België geldt dit tot 21 uur

Voor ons is het ook heel fijn want nu kunnen we meer tijd besteden aan leuke acties, nieuwe producten en we hebben nog veel meer in petto!

Klik hier voor onze Facebookpagina en hier voor Instagram. Regelmatig kun je wat winnen of trakteren we je op een kortingscode dus zeker interessant om ons te volgen.

Klik hier voor onze collectie wasparfum

Klik hier voor onze collectie homesprays

Ben je nog niet bekend met Wasgeluk en wil je het eens proberen?

Klik hier voor een proefsetje

Groetjes, Marije en Marike