Wassen kan ik leren!

Het klinkt misschien heel raar maar ik kan niet zo goed wassen. Heel vaak moet ik aan mijn man vragen wat bij elkaar mag en op hoeveel graden iets gewassen kan worden. Als er bijvoorbeeld overhemden van hem in de wasmand liggen zegt hij zelfs; 'doe maar niet, ik doe het zelf.' Dat heb ik op mijzelf afgeroepen omdat ik best wel vaak kleding heb verpest. Dan hing er bijvoorbeeld nog een rode sok in de trommel terwijl ik daar dan de witte was bij deed.....alles roze. Of ik deed een trui van wol op een veel te hoge temperatuur, resultaat: een babytrui. Ik heb nooit veel moeite gedaan om mijn man te ontlasten van het wassen....best wel relaxt, alle was ligt altijd keurig gewassen klaar! 

Mijn man is heel enthousiast over onze wasparfum dus dat voegt hij trouw aan elk wasje toe. Gisteren heeft hij nog het beddengoed gewassen en vannacht mocht ik raden welke wasparfum hij had gebruikt. Ik had het meteen goed, het was Talk. Oh.... wat is dat dan een (was)geluk momentje als je tussen de lakens kruipt. 

Door onze wasparfum ben ik nu wel wat meer betrokken bij de was omdat ik het nu wel graag wil doen, gewoon om dat het zo leuk is en zo lekker ruikt. Dus langzaamaan dring ik mij steeds meer de wasruimte in (duw mijn man weg:) en doe ik mijn best om niet alles door elkaar in de machine te gooien. Scheutje wasparfum erbij en klaar! Ik hoor mijn man dan nog roepen; 'je hebt toch niet dat witte overhemd erbij gedaan he?' Tot nu toe gaat het goed! Een klant appte mij ook: door wasparfum vind ik wassen nu heel leuk! Dat is toch geweldig om te horen. 

Strijken kan ik overigens ook niet zo goed dus daar heb ik meteen een goede tip over: ik leg (of gooi) alles ongestreken in mijn kast. Dit omdat ik 70% van wat er in mijn kast ligt, nooit draag. Ik bespaar dus enorm veel tijd door alleen maar iets te strijken als ik het aan doe. :) Vriendinnen zeggen weleens tegen mij: 'oh Marike, ik zou willen dat ik zo makkelijk als jou was.' Bespaard inderdaad veeel tijd! Die tijd ga ik dan nu besteden aan ons mooie bedrijf Wasgeluk!

Ik hou je op de hoogte van mijn wasavonturen!

Lieve groet, Marike

 

p.s.Shop nu onze parfum met 10% korting  Alleen dit weekend, met de code: SUMMER2019