Retourneren en ruilen

Retourneren en ruilen

Omdat de flessen wasparfum en homesparys niet geseald zijn kunnen deze niet geretourneerd worden. 

Geurkaarten kunnen, ongebruikt en in de originele verpakking wel geretourneerd worden. Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil zenden. Dit kan middels door een e-mail te sturen naar info@wasgeluk.nl. Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen om je retourzending ook daadwerkelijk retour te sturen.

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen zal deze binnen 3 werkdagen worden verwerkt en ontvang je een bevestiging van ontvangst, samen met de creditnota. Zodra het verwerkt is ontvang je het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze waar je ook mee hebt betaald: binnen 5 dagen na de verwerking van de retour en uiterlijk binnen 14 dagen na de melding van de retourzending.

De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Als je een gratis product bij je bestelling hebt ontvangen dien je deze ook retour te sturen. 

Je kan jouw retour versturen met PostNL of een andere vervoermaatschappij. We adviseren je om de retourzending terug te sturen met een track & trace code. De kosten van en brievenbuspakje met track & trace code starten de kosten vanaf € 3,95.

(Let op! Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbus post is altijd op risico van de verzender)

Ons retouradres:

Wasgeluk
Industrieweg 2a
4104 AR Culemborg

Ruilen

Wil je een geurkaart ruilen? Dat is geen probleem. Stuur het product terug en geef per mail aan voor welk product je het wilt ruilen. De verzendkosten voor het terugsturen en het nieuwe pakket betaal je zelf.